Invigning av Hannell Dressage Stable
24/01 2013

Nu har invigningen hos oss på Lynga Gård gått av stapeln och vi vill tacka alla er som kom och gjorde kvällen till en stor fest! En invigning som arrangerades av Nöjet i Halmstad och med en måltid som skapades av Stefan Holmström på nya l’Ecurie och stjärnorna på Gastrologik i Stockholm, Jacob Holmström och Anton Bjuhr.

 

Kvällen drog igång med en stor överraskning från Lundby Entreprenads Mikael Lundby och Torbjörn Lundby i form av AllianceOrchestret följt av ChalmersBalettens cancan. När de blå-gula banden var klippta fortsatte middagen med fina tal och underhållning av Vindla String Quartet.

 

Efter taffeln tog vännen och popundret Rick Astley vid med en full konsert och även Patrik Hannell och Jan Brink var uppe på scenen och spelade Bongo-trummor.

 

DJ-duon Rebecca & Fiona med koppling till Falkenberg tog över stafettpinnen och förvandlade Lilla Ridhuset till en nattklubb. Efter ett par timmar fortsatte de lokala DJ’arna Erik, Johannes & Alex att spela fram till småtimmarna då det bjöds på nattmat i form av hemmagjord korv med bröd.

 

Hannell Dressage Stable är öppnat!

 

Klicka här för att se mer bilder i vårt galleri från invigningen.

 

 

  • Hannell Dressage Stable

Kommentera

Felaktig emailadress